Aanleg & Onderhoud

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf, instelling of woning een extra impuls geven?
Dan zijn de projecten van FishLife echt iets voor u.
Er zijn meerdere mogelijkheden: zoals bijvoorbeeld plaatsing met of zonder onderhoudscontract van een aquarium. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Uw belang is ons belang: wij garanderen dat een geplaatst project er mooi bij staat en ook mooi blijft.

FishLife plaatst alles, geheel aangepast aan de omgeving en uw wensen. Binnen of buiten, bij elk project kunt u een onderhoudscontract afsluiten.

Waarmee u verzekerd bent van een blijvend mooi aquarium of vijver!

Vijverprojecten

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf, instelling of woning een extra impuls geven? Dan zijn de vijverprojecten van FishLife echt iets voor u.

Er zijn meerdere mogelijkheden: zoals bijvoorbeeld het aanleggen met of zonder onderhoudscontract van een zwem,koi en natuurvijvers. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Uw belang is ons belang: wij garanderen dat een aangelegde vijver er mooi bij ligt en ook mooi blijft. De basis van onze projecten; onderhoudsarm met HelderWater garantie.

FishLife plaatst alles, geheel aangepast aan de omgeving en uw wensen.Bij elk project kunt u een op elk moment opzegbaar onderhoudscontract afsluiten.

Waarmee u verzekerd bent van een blijvend mooie vijver!

Waterelementen

Waterornamenten zijn er in alle denkbare vormen en maten en ze zijn  overal te  plaatsen. Of u nou een tuin heeft of balkon, een terras of een showroom, er is van alles mogelijk, misschien wel meer dan u denkt.

Wist u bijvoorbeeld dat waterornamenten ook op een ingegraven reservoir kunnen worden geplaatst, met daarop een RVS- rooster met grind? Niet alleen erg decoratief, maar vooral ook kindvriendelijk en veilig.

Laat u verrassen door onze producten en idee├źn. In onze winkel kunnen laten we graag de mogelijkheden zien.

 

Aquariumprojecten

Wilt u de uitstraling van uw bedrijf, instelling of woning een extra impuls geven?
Dan zijn de aquariumprojecten van FishLife echt iets voor u.
Er zijn meerdere mogelijkheden: zoals bijvoorbeeld plaatsing met of zonder onderhoudscontract van een zoet of zeeaquarium. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

Uw belang is ons belang: wij garanderen dat een geplaatst project er mooi bij staat en ook mooi blijft.

FishLife plaatst alles, geheel aangepast aan de omgeving en uw wensen. Bij elk project kunt u een op elk moment opzegbaar onderhoudscontract afsluiten. Waarmee u verzekerd bent van een blijvend mooi aquarium !