Advies aan huis voor uw vijver

Heeft u plannen voor een vijver, ik denk graag met u mee om er een geslaagd project van te maken. Met ruim 25 jaar ervaring is geen project te klein of te groot.  

Is uw filtersysteem toe aan vervanging ofwilt u graag overstappen naar een onderhouds-arm en energie zuinig filtersysteem? Ik laat graag op lokatie vrijblijvend al de mogelijkheden zien.

Ook voor onderhoud, zoals het vervangen van UV lampen, opschonen van de vijver en het herstellen van de waterkwaliteit kunt u bij mij terecht. 

Met de huidige kennis en techniek is iedere vijver helder en gezond te houden. 

FishLife heeft deze kennis in huis en analyseert eventuele problemen in zijn geheel op uw locatie en lost het op.

Natuurvijver

De natuurvijver is een aanwinst voor elke tuin.
 
De combinatie van waterplanten en water zullen op kort termijn diverse insecten, kikkers, salamanders en andere fauna aantrekken.

In een natuurvijver kunnen prima vissen worden gehouden die de fauna met rust laten.De kunst is om de natuur zijn gang te laten gaan op zoek naar het natuurlijk evenwicht.
 
De vijverplanten, vooral de zuurstofplanten zijn essentieel in dat proces.
 
Ook voor de natuurvijver kunt u bij FishLife terecht.

Helderwater garantie

Elke vijver is een kleine biotoop. Soms heeft deze microkosmos hulp nodig om altijd helder en fris te zijn.Een filtersysteem is dan de oplossing.

FishLife heeft gekozen voor Oase producten omdat deze zich onderscheiden op gebied van innovatie. Oase vijverpompen zijn tot 60% energie besparend en de filtersystemen zijn onderhoudsarm en zowel gravity als pompgevoed leverbaar met niet te vergeten 5 jaar garantie fabrieksgarantie.

Als viersterren dealer van Oase is FishLife het adres voor jarenlang onbezorgd vijverplezier met helderwatergaranie.

Heeft u een groene vijver? Elke vijver is helder te krijgen en te houden! Een afspraak is zo gemaakt en geheel vrijblijvend. 

Koivijver

Bij de aanleg van een koivijver komt heel wat kijken. Het begint met een keuze te maken tussen een strakke of natuurlijke vorm van de vijver.

Ook op gebied van techniek waarin het aanbod enorm is valt het niet altijd mee om te kiezen tussen al die merken en bijhorende systemen.

Hierbij help ik u graag, of u nu zelf de vijver aanlegt of het door mij laat doen, met als eindresultaat een heldere koivijver met een energiezuinig en onderhoudsarm filtersysteem.

De visie van FishLife over de koivijver is een helder concept die zich al jaren bewezen heeft. Een concept waar eenvoud en de gezondheid van onze koi voorop staan.

Zwemvijver

De zwemvijver is een geweldig alternatief voor het traditionele zwembad.

Door de zwemvijver op te laten gaan in de tuin als een normale vijver onstaat er een  natuurlijk geheel waarin heerlijk in gezwommen kan worden. 

Het zwemmen in een heldere zwemvijver waarbij geen chemicaliĆ«n worden gebruikt is helemaal van deze tijd. 

Om helder water te garanderen gebruik ik een combinatie van een plantenfilter met een energiezuinig mechanisch bilogisch filter. In de zwemvijver zelf gebruik ik 12V pompen, wel zo veilig. 

Voor de complete aanleg van een zwemvijver met garantie kunt u bij FishLife terecht.